dimarts, 19 de juny de 2018
Plaša Ajuntament, 1, Benavent de SegriÓ - 25132
Telèfon: 973777611 Fax: 973777627

NotÝcies

07/12/2017

Mesures preventives de CASSA davant lĺonada de fred i neu a Catalunya


Foto

Davant les baixes temperatures i el temporal de neu previst a Catalunya, CASSA recomana portar a terme un seguit de mesures preventives per tal de protegir de possibles glašades les instalĚlacions dĺaigua potable dels habitatges:

Estigues atent a les teves instal.lacions: VERIFICA peri˛dicament el funcionament correcte d'aixetes, calderes i comptadors.

PROTEGEIX LES CANONADES QUE ESTAN A L'AIRE LLIURE amb aillants tŔrmics o cobrint-les amb fibra de vidre, roba, cartrˇ o paper, per tal de que no es congelin.

Si tens previst estar fora de casa durant un temps prolongat, TANCA LA CLAU DE PAS I BUIDA LES CANONADES INTERIORS deixant sortir l'aigua a travÚs de les aixetes obertes.

Si les temperatures cauen amb contundŔncia, DEIXA UN FIL PRIM D'AIGUA a una aixeta de l'interior de l'habitatge per tal d'evitar la congelaciˇ i el trencament de les canonades. Recorda que aquesta aigua s'ha de recollir i aprofitar posteriorment.

Durant aquests dies, l'equip d'operacions de CASSA treballa amb tots els seus recursos humans, materials i tŔcnics per minimitzar qualsevol incidŔncia que es pugui produir a la xarxa municipal d'abastament d'aigua.

De la mateixa manera, posa a disposiciˇ de la ciutadania un servei telef˛nic d'atenciˇ les 24 hores: 900 878 583Mapa Web