​Benavent de Segrià viu el dia gran de Festa Major

Activitats familiars fins al dilluns 28 d'agost

Pubillatge 2023-24 de Benavent de Segrià
Pubillatge 2023-24 de Benavent de Segrià

DISSABTE 26 AGOST 2023

Benavent de Segrià viu des d’ahir divendres la seva Festa Major d’estiu amb un complet programa d’activitats per a tothom. Avui dissabte ha tingut lloc l’acte més especial, la proclamació de la pubilleta, les damisel·les, l’hereuet o el cabaler 2024, que ha finalitzat amb un vermut popular. Durant el matí, la Processó de pans beneïts presidida per les autoritats locals, el pubillatge 2023, els Gegants i cap-grossos de Benavent, acompanyats per l’orquestra Rosaleda, ha recorregut els carrers del poble des de l’Ajuntament fins a l’església, on s’ha celebrat la Missa major amb la tradicional ofrena floral i el repartiment del pa beneït. L’Orquestra Rosaleda ha estat present durant tot el dia, que ha ofert el concert i el ball de tarda i al matí, la ballada de sardanes. I al vespre, nit jove amb el grup de versions Hey! Pachucos, David Bonetti i Jordi Laro.

Demà diumenge 27, la festa començarà amb un esmorzar popular i acabarà amb el concert Show Must Go On Tribut Queen. Per als més petits, animació infantil a càrrec de Tris Tras amb globoflèxia i photocall. També hi haurà el partit de futbol entre el C.E. Benavent i el Lleida Esportiu.

Dilluns 28, les activitats infantils posaran fi a la Festa Major. Pel matí, gimcana aquàtica a les piscines i a la tarda, parc aquàtic, també a les piscines, amb dos plataformes gegants de 9 i 14 metres amb tobogans i pistes multi obstacles.