AFECTACIONS AL TRÀNSIT DELS CARRERS DEL POBLE - 30 D'OCTUBRE

Amb motiu de la Marató de Lleida que passa pel centre del nostre poble el proper diumenge 30 d'octubre, us informem dels carrers que quedaran tallats al trànsit de 9 a 13 h.

DIJOUS 27 OCTUBRE 2022

Es recomana no aparcar en aquests carrers si creieu que podeu necessitar el cotxe, ja que no els podreu treure durant la cursa.
Si heu de sortir del poble, podeu deixar el cotxe per la zona del poliesportiu o en zones on es pugui circular, ja que l'única sortida/entrada transitable serà pel camí de Torrefarrera.
Teniu en compte que només es podrà accedir al cementiri amb vehicle pel camí de Rosselló i per la carretera de Vilanova de Segrià a Benavent i, per tant, aviseu als vostres familiars que vinguin de fora.
Pel vostre coneixement també estarà tallada pels Mossos d'Esquadra la carretera direcció a Lleida (LP-9221) i les sortides i accessos a l'autovia, així com totes les rotondes que envolten el nostre poble. La ciutat de Lleida també tindrà carrers restringits a la circulació.
En cas d'urgència mèdica o de qualsevol altre tipus, els serveis d'emergència podran accedir a tot el poble.
Disculpeu les molèsties que La Marató pugui ocasionar i esperem la col·laboració de tothom i que gaudiu de l'experiència.
CARRERS TALLATS – 30 d’octubre de 09:00 A 13:00 h.
CARRETERA LP-9221
CAMI LES FORQUES
CAMI DE CORBINS
AVDA. SEGRIA
C/ LA PORTELLA
C/ PROGRES
C/ PIRINEUS
C/ PONENT
AVDA. PAU CASALS
C/ NOU
C/ CENTREC/ MAJOR
AVDA. DE LLEIDA
C/ FORQUES
PL. RECREATIVA
AVDA. QUATRETONDA
C/ CIUTAT DE FRAGA
C/ MOLLERUSSA
AVDA. PAISOS CATALANS
C/ BALAGUER
C/ TARREGA
C/ VALL D'ALBAIDA
C/ TERCER MIL.LENI
AVDA. PAGESIA