Aprovat el projecte per a la construcció de les piscines municipals

L’Ajuntament de Benavent de Segrià ha celebrat el ple ordinari del mes de juliol, una sessió que tenia com a punt més destacat l’aprovació inicial del projecte bàsic i executiu per a la construcció de les piscines municipals, que va ser aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció d’ERC i PSC.

DIJOUS 28 JULIOL 2022

Aquesta actuació es troba inclosa al Pla d’Obres i Serveis de Catalunya (2020-2024) amb un ajut total de 166.630 euros. La resta de finançament és amb fons propis. El pressupost de les actuacions a realitzar és de 751.105,18 euros i està previst que les piscines estiguin operatives a l’estiu de l’any vinent.

El projecte consta d’una piscina gran de 27 metres de llarg per 12,5 d’amplada i una de petita de 12 metres de llarg per 6 d’amplada. També hi ha zona de vestidors, magatzem, socorrista, sala de màquines i zona de bar amb terrassa. Les piscines estan ubicades a la nova zona esportiva, al costat del poliesportiu municipal i de la zona dels Trullets, que recentment han estat catalogats com Bé Cultural d’Interès Local.

L’alcalde Antoni Carré ha expressat la satisfacció per poder tirar endavant un projecte que és l’obra més emblemàtica de l’actual legislatura, no només per la inversió econòmica que suposa, sinó per la importància de poder fer realitat d’una vegada per totes una obra llargament reivindicada. En aquest sentit, cal destacar que l’equipament esdevindrà un nou espai lúdic-esportiu i un punt de trobada per fer esport, activitats de lleure i musicals.

Al document adjunt podeu consultar el projecte de les piscines. També adjuntem imatges de l'espai on s'ubicaran.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges