Band Municipal sobre les mesures més restrictives al Baix Segrià

El jutge de Lleida exclou Benavent de les noves restriccions proposades per la Generalitat i això implica que a partir de diumenge dia 19 a les 12,00 h queda sense efecte el tancament perimetral de la comarcal del Segrià.

DISSABTE 18 JULIOL 2020

Benvolguts veïns i veïnes,

Aquests dies estem immersos en un rebrot de la pandèmia del coronavirus que afecta de ple a la nostra comarca del Segrià i que ha obligat a aplicar mesures més restrictives a sis pobles del Baix Segrià i també a la ciutat de Lleida.

A última hora d’ahir a la nit, el jutge de Lleida va excloure el nostre poble de les noves restriccions proposades per la Generalitat i això implica que a partir de diumenge dia 19 a les 12,00 hores queda sense efecte el tancament perimetral de la comarcal del Segrià.

No obstant, cal que seguim extremant les mesures de prevenció com el rentat de mans freqüent, la distància i l’ús de la mascareta en tot moment.

Siguem responsables davant d’aquesta situació pel bé de tots i seguim la recomanació de no sortir de casa si no és imprescindible.

Tenim constància d’alguns casos posititius al poble i també que en els darrers dies s’han fet moltes proves PCR. En aquests casos, demanem l’aillament domiciliari fins saber-ne el resultat per tal de tallar la cadena de transmissió i evitar possibles nous brots.

Des de l’ajuntament volem estar, ara més que mai, al vostre costat i ens posem a la vostra disposició per qualsevol necessitat, dubte o consulta que pugueu tenir.

Fem-ho junts i fem-ho bé, només així ens en podrem sortir.

Cuidem-nos.

 

L’alcalde

Antoni Carré Cuadrat