Benavent celebra les segones jornades entorn la Setmana Mundial de l'Exercici Físic i de la Salut del 6 al 14 d'abril

L'Ajuntament ha organitzat 16 activitats entre les que hi ha xerrades, tallers, masterclass de zumba, de salsa, de bachata i de pàdel, ioga, sardanes i balls de saló.

DIJOUS 28 MARÇ 2024

L'Ajuntament de Benavent de Segrià organitza per segon any consecutiu unes jornades entorn a la Setmana Mundial de l'Exercici Físic i de la Salut amb una setzena d'activitats del 6 al 14 d'abril. L'objectiu és promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar, i conscienciar sobre la importància de la salut. 

Les jornades començaran el dissabte 6 d'abril amb una classe de ioga i finalitzaran el diumenge 14 amb un partit de futbol sala. Durant aquests vuit dies tindran lloc diferents activitats com masterclass de pàdel, bachata, salsa i zumba, sessions de classes de ball, d'entrenament híbrid, de sardanes i com hem dit, de ioga, tallers per a persones cuidadores no professionals, xerrades sobre hàbits saludables i sobre l'alzheimer, un taller sobre la gestió emocional i un partit de futbol sala. 

Totes les activitats estan obertes a tothom. L'única que necessita preinscripció prèvia és la masterclass de pàdel del diumenge 7, va dirigida a majors de 16 anys i empadronats/es al poble. Per apuntar-se, cal trucar a l'Ajuntament de 9.00 a 14.00 h. La inscripció finalitza el dijous 4 d'abril o fins a esgotar les places. 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges