Benavent celebra una gran festa de Carnestoltes amb premis per a la millor carrossa i les millors disfresses

Es van repartir cinc guardons, mentre que els grups de disfressa col·lectiva que no van guanyar es van emportar una espatlla de pernil

Millor carrossa: Vikingos
Millor carrossa: Vikingos

DIMARTS 20 FEBRER 2024

Benavent de Segrià va celebrar el passat dissabte, 17 de febrer, una gran festa de Carnestoltes que va tenir com a acte principal el concurs de carrosses i disfresses.

‘Vikingos’ es va emportar el premi a la millor carrossa, que consistia en un xec de 150 euros. ‘Sabem fer safareig’ va ser valorada com la millor disfressa col·lectiva i es va emportar un premi de 125 euros, i ‘Les tauletes rau-rau’ va ser catalogada com la segona millor disfressa col·lectiva i es va endur un xec valorat en 100 euros. La resta de grups de disfressa col·lectiva es van emportar una espatlla de pernil: ‘Lucky Luke i els Dalton’, ‘Motofamily’ i ‘Ala Carnaval Delta’.

Pel que fa a la disfressa infantil, el premi se’l va emportar ‘Alien’ i el guardó va ser de 30 euros. I per últim, ‘Barbies i Kent’ va rebre el premi com a millor disfressa familiar i es va endur un xec de 50 euros.

La festa de Carnestoltes va començar al carrer Progrés amb l’inici de la cercavila, amenitzada per la batucada d’Aitona ‘Batukats de l’Ala’. Després de recórrer els carrers del poble, la festa va continuar a la sala de l’Ajuntament, on va tenir lloc la festa amb el DJ Bacardit i l’entrega de premis. Hi va haver servei d’entrepans i beguda amb la col·laboració de l’AFA de l’Escola Sant Joan. La festa va finalitzar amb una sessió de mitjanit pels joves amb el DJ Bacardit.

Galeria d'imatges