Benavent celebrarà la seva Festa Major d’hivern del 26 al 29 de gener

Un dels plats forts serà l’espectacle de l’hipnotista i il·lusionista internacional Jeff Toussaint el diumenge 28 a la tarda.

DIVENDRES 19 GENER 2024

Després de les festes de Nadal, Benavent de Segrià celebrarà la Festa Major d’hivern del 26 al 29 de gener de 2024. L’Ajuntament ha organitzat un conjunt d’actes per aquests quatre dies amb l’objectiu que els veïns i veïnes connectin amb les tradicions i els valors que defineixen els benaventins i benaventines. En diverses d’aquestes activitats hi han col·laborat les associacions del poble.

El divendres 26 i el dissabte 27, les activitats estan pensades per a totes les edats, amb sessions de Dj’s, la Processó dels pans beneïts, les sardanes, el vermut popular, el concert i el ball de tarda amb l’Orquestra Selvatana, l’esmorzar popular, jocs i espectacles infantils i l’actuació de l’hipnotista i il·lusionista internacional Jeff Toussaint. Aquest espectacle és un dels plats forts d’aquesta Festa Major. L’aforament és limitat i per assistir-hi, els veïns i veïnes del poble han de passar a recollir els tiquets per les oficines de l’Ajuntament en horari de matí, fins al dia 25 de gener.

L’últim dia de Festa Major serà per als més petits, amb activitats al Casal i l’espectacle ‘Festa salada’ amb la companyia Encara Farem Salat. Es repartirà berenar als nens i nenes i, per fer una previsió, cal recollir els tiquets a l’Ajuntament. Continuant amb les activitats infantils, el diumenge al matí hi haurà un parc d’activitats amb salta track, rocòdrom i boti-boti al pati de l’Escola Sant Joan.

Fitxers adjunts