Benavent de Segrià, a punt per celebrar la seva Festa Major del 27 al 30 d’agost

Benavent de Segrià celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major, que com no podia ser d’altra manera arriba marcada per la pandèmia i per les mesures sanitàries.

DIMARTS 24 AGOST 2021

Així, els actes programats se celebraran segons els protocols i horaris anti-Covid vigents. L’activitat començarà divendres 27 amb una nit de versions amb el grup The Covers Band, per seguir dissabte 28 amb unes matinades amb els grallers i la sortida de l’Ajuntament fins a l’església amb els grallers i gegants, autoritats locals i pubilles, damisel·les i hereu, que donarà pas a la Missa cantada per Anna M. Prada en honor a Sant Joan Baptista. La música serà protagonista amb Almas Gemelas, que al matí acompanyarà la proclamació de les pubilles, damisel·les i hereu 2022, mentre que a la tarda oferirà un concert. També hi haurà una nit de versions amb el grup Band the Cool.

El diumenge 29 començarà amb l’espectacle infantil ‘Petit marremangu’, amb el grup Els Pepsicolen, mentre que la tarda hi haurà el partit de futbol corresponent al Memorial Ramón Farré entre el CE Benavent i el CF Rosselló. La jornada es tancarà amb l’espectacle de revista ‘Regalando sonrisas’, amb l’humorista Paco Calonge, la vedet Marian Nadal, el grup acrobàtic Flip Flap i el Mag Xema. La Festa Major de Benavent de Segrià acabarà dilluns 30 a la tarda amb el parc refrescant a la plaça de l’Ajuntament.