Benavent de Segrià aprova l’expedient de la segona fase del projecte del Poliesportiu municipal, que preveu el cobriment lateral

El ple també va donar llum verda al canvi del sistema de reparcel·lació del sector urbanístic SAU-2 a la modalitat de cooperació, que permet avançar en el projecte d’equipaments lúdics

DIMECRES 13 MAIG 2020

L’Ajuntament de Benavent de Segrià va aprovar per unanimitat durant l’últim ple, celebrat el dilluns 11 de maig, l’expedient de contractació de l’obra del cobriment lateral del Pavelló poliesportiu, que correspon a la segona fase de les obres d’aquest equipament. Amb un pressupost de 148.000 euros, es preveu que les obres, que ara han de ser licitades, comencin durant l’estiu.

Es tracta d’una obra molt reclamada, ja que la població no disposava d’un espai d’aquestes característiques fins que fa un any es va executar la primera fase del projecte del Poliesportiu. Durant aquest temps, ja s’ha fet ús del recinte, que ha acollit diferents actes i activitats esportives.

D’altra banda, al ple del dilluns també es va aprovar el canvi del sistema de reparcel·lació del sector urbanístic SAU-2 a la modalitat de cooperació, que permet avançar en el projecte del parc infantil, les piscines municipals i la pista de pàdel. Aquesta reparcel·lació permetrà al consistori poder disposar dels més de 8.000 metres quadrats destinats a equipaments. En aquest punt, el grup municipal d’ERC va votar en contra.

Durant el ple, també es va nomenar Carlos Panadés com a nou Jutge de Pau i Felix Magrí com a substitut.

 

Fitxers adjunts