Benavent de Segrià celebra aquest diumenge la quarta edició del Mercat de Pagès

Mercat artesanal, cultural i gastronòmic amb activitats per a tots els públics i exposició de maquinària i estris de la pagesia

DIMECRES 20 SETEMBRE 2023

Benavent de Segrià celebra aquest diumenge, 24 de setembre, la quarta edició del Mercat de Pagès. Els visitants descobriran un mercat artesanal, cultural i gastronòmic en el que hi trobaran productes de proximitat i de la terra, així com una exposició de maquinària i estris de la pagesia.

L’Ajuntament de Benavent i les associacions del poble han organitzat un ampli programa d’actes per a grans i petits que inclou tallers, exposicions, cercaviles, visites, animacions i activitats.

Ubicat pels carrers de Benavent, el IV Mercat de Pagès comptarà amb la participació de 28 parades, 8 de les quals són locals. Obrirà les seves portes de 10.00 a 14.30 hores i de 16.00 a 20.00 hores, tot i que la jornada començarà a les 9.00 hores amb un esmorzar popular al Poliesportiu Municipal. Els tiquets s’hauran d’haver adquirit prèviament a l’Ajuntament o al Centre de Lectura.

Per als més petits hi haurà castells inflables i una zona de jocs infantils i dos tallers. Els Grallers i Gegants de Torrefarrera i Benavent sortiran al carrer per animar la jornada. També hi haurà un espai per als jocs tradicionals on es jugarà a escacs. Es podrà visitar l’església de Sant Joan Baptista i el Museu de Nines Antigues i recórrer l’exposició de tractors antics i la mostra de punta de coixí. També hi haurà dos concursos força particulars: un de beure amb porró i un altre de llançament de pinyol d’oliva.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges