Benavent de Segrià celebra la Festa Major d’estiu durant aquest cap de setmana

El Club de Bitlles de Benavent ha estat l’encarregat de fer el Pregó de les festes d’enguany que se celebren del 26 al 29 d’agost Ahir divendres es va donar el tret de sortida a la programació amb un sopar al Poliesportiu Municipal, un bingo i festa per al jovent

DISSABTE 27 AGOST 2022

Benavent de Segrià celebra del 26 al 29 d’agost la seva Festa Major d’estiu amb la que s’acomiadarà el mes d’agost amb gran intensitat i moltes activitats.

L’acte més protocol·lari s’ha viscut avui dissabte amb la tradicional Processó de Pans Beneïts des de l’Ajuntament fins a l’església, que ha estat presidida per les autoritats locals, pubilla, damisel·les i hereu, acompanyats dels Gegants i els cap-grossos de Benavent. En arribar a l’església, ha tingut lloc la Missa Major cantada per l’Orquestra Costa Brava i la tradicional ofrena de flors a càrrec dels nens i nenes. Una vegada més, l’Associació de Dones ha estat l’encarregada de repartir els pans beneïts als veïns i veïnes.

La jornada ha continuat amb el Pregó de Festa Major, que ha anat a càrrec del Club de Bitlles de Benavent. A continuació, s’ha proclamat la pubilla, la damisel·la i l'hereu 2023, que són: la Jana Gené (pubilla), l’Abril Piñol (damisel·la) i el Jan Millàs (hereu).

La festa continua amb un ampli programa de festes molt variat i pensat per a tots els públics i edats, on la cultura, la tradició i la música en són part dels protagonistes. Ahir divendres es va donar el tret de sortida amb un sopar al Poliesportiu Municipal, un bingo i la festa per al jovent, on va actuar el grup de versions Tarraco Surfers i els DJ’s Moncho i Bonetti. Aquesta nit serà el torn del grup de versions Zaping Catalonia i els DJ’s Mon i Willy.

El diumenge es començarà el dia amb un esmorzar popular i entre les activitats destaca l’espectacle infantil ‘Bombollam’ de La Cremallera Teatre, amb animació infantil i una festa de l’escuma al pati de les escoles. A la nit, tindrà lloc el concert – ABBA Experience al Poliesportiu.

La festa culminarà dilluns amb dues activitats molt divertides, la gimcana ‘Ninja Warrior Junior’ al pati de l’escola i els jocs Crazy Jump Race al carrer Progrés, que inclouen 40 metres de circuits d’inflables amb proves, aigua i reporters animant, dirigida tant a nens i nenes com a joves i adults.

 

 

 

Galeria d'imatges