Benavent de Segrià celebrarà el Diumenge de Rams des del balcó

L’Ajuntament reparteix més de 150 branques d’olivera beneïdes als veïns i veïnes que prèviament n’havien demanat i anima a sortir al balcó el diumenge a les 12.00 h per celebrar-ho

DIMECRES 01 ABRIL 2020

Benavent de Segrià celebrarà aquest diumenge, 5 d’abril, el Diumenge de Rams des del balcó. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament perquè els infants i els veïns i veïnes de la localitat puguin celebrar aquesta festivitat, tot i el confinament a casa.

Per fer-ho possible, avui l’Ajuntament ha repartit més de 150 branques d’olivera per les cases dels veïns i veïnes que ho havien sol·licitat. Aquestes han estat prèviament beneïdes a l’altar de l’església Sant Joan de Benavent. Les persones que volien branques beneïdes, podien trucar durant el dimecres i el dijous a l’Ajuntament i encomanar-les.

La festivitat consistirà en què, diumenge a les 12.00 hores, sonaran les campanes de l’església i, totes aquelles persones que vulguin, sortiran al balcó i mouran plegats les branques d’olivera beneïdes. Tot just després, tindrà lloc un vermut popular des del balcó. L’objectiu és que cadascú prepari el seu vermut a casa i el comparteixin plegats.