Benavent de Segrià efectua millores en la canonada de la xarxa d’aigua potable del camí del Reguer

L’actuació consisteix en la substitució de 400 metres de canonada, una actuació que permetrà donar més fiabilitat al subministrament d’aquesta zona, que abasteix diferents granges

DIMECRES 29 JULIOL 2020

Benavent de Segrià ha efectuat canvis en la canonada de la xarxa d’aigua potable del camí del Reguer, substituint la canonada existent per una de 63 mm de polietilè. Aquesta millora, que ha consistit en la substitució de 400 metres de canonada, permetrà donar més fiabilitat al subministrament d’aquesta zona de Benavent, la qual abasteix diferents granges.

El regidor de Medi Rural, Jordi Català, ha explicat que amb aquestes millores “es donarà un millor servei als ramaders de la zona, ja que amb aquest canvi de canonada l’aigua tindrà més pressió i cabal i s’evitaran avaries”. L’actuació, que ha tingut un pressupost de 7.800 euros, forma part del Pla de restitució de les canonades de diferents camins municipals que l’Ajuntament porta a terme. L’empresa CASSA ha estat l’encarregada d’executar aquesta obra.

Aquestes actuacions per millorar la xarxa d’aigua potable, que ja van començar al maig amb la substitució de la canonada del camí de Rosselló, continuaran durant els mesos vinents. Les següents canonades que se substituiran seran en la zona urbana, concretament les del carrer Progrés i el carrer Major, que encara són de fibrociment.