Benavent de Segrià efectua obres de millora en la canonada d’aigua potable i la vorera d’un tram del carrer Progrés

L’alcalde Antoni Carré assegura que un dels objectius del consistori és “eliminar totes les canonades de fibrociment de la localitat i substituir-les per polietilè”

Obres del tram del carrer Progrés
Obres del tram del carrer Progrés

DIMECRES 04 NOVEMBRE 2020

Benavent de Segrià ha iniciat les obres de millora del servei d’aigua potable d’un tram del carrer Progrés, substituint la canonada de la xarxa d’aigua potable existent, que era de fibrociment, per una de polietilè. De la mateixa manera, també es millorarà la vorera d’aquest tram i s’adequarà per garantir la seva continuïtat en tot el carrer.

L’alcalde Antoni Carré ha assegurat que un dels objectius del consistori és “eliminar totes les canonades velles de fibrociment de la localitat”. Així, ha anunciat que, abans que finalitzi el 2020, s’escometrà la millora de la canonada d’aigua potable del carrer Major. “Els veïns i veïnes de Benavent han de disposar d’un servei d’abastiment d’aigua digne i per això seguirem treballant per culminar els trams de canonada que queden pendents i que al 2021 no hi hagi cap de fibrociment”, ha conclòs l’alcalde.

Aquestes actuacions s’executen sense tenir cap cost per als veïns i veïnes de Benavent, ja que el consistori ha obtingut una subvenció per al finançament d’aquesta actuació provinent del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, dins el Pla de Dinamització Territorial. Concretament, aquestes obres tenen un pressupost de 32.657,19€ i han estat adjudicades a l’empresa Obres i Reformes Subirà SL.

Aquesta obra es porta a terme un mes i mig després que Benavent de Segrià posés en marxa el nou dipòsit d’aigua potable, una actuació llargament reivindicada i absolutament estratègica per al municipi i la seva població, i que rep l’aigua de l’embassament de Santa Anna.