Benavent de Segrià gaudeix des d’aquest divendres d’una zona d’esbarjo per a gossos

L’equipament ha suposat una inversió de 14.500 euros i compta amb dos espais, un per a gossos grans i l’altre per a gossos petits.

DIVENDRES 11 FEBRER 2022

Benavent de Segrià gaudeix des d’aquest divendres d’una zona d’esbarjo per a gossos gràcies a una iniciativa de l’Ajuntament que ha suposat una inversió de 14.500 euros.

Aquest nou equipament està ubicat a l’avinguda de Lleida, davant del parc Quatretonda, i ofereix als propietaris de gossos la possibilitat de gaudir d’un espai ideal per passejar amb el seus animals. La zona té 840 metres quadrats repartits en dos sectors, un per a gossos grans de més de 9 quilos i l’altre per gossos petits.

La instal·lació, que està tancada i il·luminada, disposa de dos portes d’entrada. També s’hi ha instal·lat un banc, una paperera amb dispensador de bosses i una font adaptada per a gossos a cada zona.

L’acte oficial d’inauguració es va celebrar divendres a la tarda i va acabar amb el repartiment d’una bossa de xuxes per a cada gos que hi va assistir. L’alcalde, Antoni Carré, va expressar la seva satisfacció per oferir una nou servei per a la ciutadania, tot considerant important que hi hagi aquesta instal·lació per tal que els propietaris dels gossos disposin d’una zona delimitada per poder gaudir de les seves mascotes amb seguretat, i que aquest fet ajudi a conscienciar de la necessitat de recollir els excrements dels gossos.

Podeu veure fotos i un vídeo en aquest ENLLAÇ.