Benavent de Segrià ja ho té tot a punt per celebrar el Carnestoltes el dissabte 12 de març

S'ha preparat una jornada festiva per gaudir tant infants, com joves i adults

Programa Carnestoltes 2022
Programa Carnestoltes 2022

DIMARTS 01 MARÇ 2022

Després de dos anys sense poder dur a terme la celebració arran de la pandèmia de la Covid-19, aquest any torna de nou el Carnestoltes a Benavent de Segrià.

La festa començarà el dissabte 12 de març a les 18.30 hores des del carrer Progrés amb la rua del carnestoltes amenitzada pel grup de batucada Batucats de l'Ala. En acabar la rua, se celebrarà el ball de disfresses, durant el qual també es repartiran entrepans de llonganissa acompanyats d'un refresc o d’una cervesa al ritme de la música del Dj Bleizy. La venda de tiquets es realitzarà a l'oficina de l'Ajuntament fins al 10 de març.

D'altra banda, a partir de la mitjanit, hi haurà una sessió per als joves a la Sala de l'Ajuntament amb el Dj Bleizy perquè acabin de gaudir d'aquest dia tant especial.

El Carnestoltes està organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració del CF Benavent. Hi haurà premis a la millor carrossa (150€), a la millor disfressa col·lectiva (150€ al primer i 100€ al segon), a la millor disfressa d’adult (50€), a la millor infantil (50e) i a la millor familiar (75€). Tots els actes es faran seguint les mesures i protocols de seguretat vigents.