Benavent de Segrià reactiva la seva associació de joves, que s’implicarà en la vida social i cultural del poble

L’Associació Ben Jove de Benavent celebrarà la seva primera assemblea el 5 d’abril i ja té previstes un seguit d’activitats, com ara Sant Jordi i un torneig de pàdel.

Reunió joves Benavent
Reunió joves Benavent

DILLUNS 18 MARÇ 2024

L’Ajuntament de Benavent de Segrià va celebrar el passat divendres una reunió amb el jovent del poble que ha donat com a resultat la reactivació de l’Associació Ben Jove de Benavent.

De fet, aquesta reactivació formava part del programa electoral de l’actual equip de govern per aquest mandat, ja que l’associació portava molts anys sense estar activa i l’objectiu era que es tornés a implicar en la vida social del poble.

Així, a iniciativa de la Regidoria de Joventut que encapçala Cristina Canela, es va convocar una reunió que ha servit per culminar els contactes previs que s’havien dut a terme durant els darrers anys. Els joves van expressar el seu desig de reactivar l'associació i de fer accions formant part de la junta i ser el grup organitzador, programant activitats, participant en les festes culturals i, conjuntament amb els socis i sòcies, implicant-se amb el dinamisme del jovent del poble. Van anunciar, entre d’altres, les properes activitats planificades per Sant Jordi i un torneig de pàdel al maig. A més, el 5 d'abril vinent tenen previst celebrar la seva primera assemblea general.

Des de la Regidoria de Joventut, es va voler agrair al grup promotor de l’associació la seva implicació i entusiasme que, després d’anys de reunions i treball, ha facilitat la cohesió d'un grup de joves amb els quals, des de l’Ajuntament, hi ha la voluntat de seguir treballant, escoltant-los i donant-los-hi suport i assessorament. També s’ha volgut agrair la tasca d’acompanyament, cooperació i ajuda de la tècnica de Joventut del Consell Comarcal del Segrià, Laura Sanjuan.