Benavent de Segrià renovarà al març les canonades d’aigua potable d’un tram del carrer La Portella i del carrer Progrés

L’Ajuntament ha informat que, amb aquesta actuació, totes les canonades de fibrociment del poble s’hauran substituït per les de polietilè

Carrer Progrés de Benavent de Segrià
Carrer Progrés de Benavent de Segrià

DIMECRES 14 FEBRER 2024

L’Ajuntament de Benavent de Segrià ha informat els veïns i veïnes d’un tram del carrer La Portella i del carrer Progrés que, durant el proper mes de març, s’iniciaran les obres per substituir les canonades d’aigua potable de fibrociment d’aquests carrers per unes noves de polietilè. En aquesta reunió informativa també es va comunicar que es durà a terme la renovació de les voreres.

Amb aquesta actuació, tal com van informar l’alcalde Antoni Carré, es millorarà la qualitat de l’aigua i es reduiran les fuites. L’objectiu final és “assolir una gestió més eficient d’aquest bé tan escàs actualment”. Un cop finalitzada aquesta obra, totes les canonades d’aigua potable de fibrociment del poble s’hauran renovat per unes de polietilè.

L'obra té un pressupost total de 79.000 euros i compta amb una subvenció de 63.000 euros de la Diputació de Lleida dins la línia dels plans d'inversió en matèria de Salut. La part restant, es finançarà amb fons propis de l’Ajuntament.

Galeria d'imatges