Benavent de Segrià senyalitza quatre rutes saludables a peu, la proposta guanyadora dels pressupostos participatius

Dos transcorren per l’interior del poble, mentre que les altres dos transiten per l’exterior, amb un recorregut total de 13,7 quilòmetres

DIVENDRES 13 MAIG 2022

L’Ajuntament de Benavent de Segrià ha senyalitzat quatre rutes a peu, en una iniciativa que té com a objectiu promocionar els hàbits saludables i afavorir una vida activa.

De les quatre rutes senyalitzades, n’hi ha dos que transiten per carrers interiors del poble. Una d’elles és la ruta del centre històric, que té un recorregut de 2 quilòmetres, mentre que l’altra és la del poble nou, que consta d’1’66 quilòmetres.

Les altres dos rutes són per camins: el de la Segleta, de 4’34 quilòmetres, i la ruta del Reguer, una mica més llarga, de 5’7 quilòmetres.

El punt de sortida de totes les rutes és la plaça de l’Ajuntament, on s’hi ha instal·lat un panell informatiu. La senyalització es complementa amb uns pals amb indicadors i pintura al terra. A més, s’ha editat un fulletó que s’ha repartit per totes les cases amb la informació de les rutes i que també inclou consells de salut i de caminar.

En aquest mateix sentit, properament es farà una activitat per les rutes saludables guiada per un entrenador que ensenyarà als participants a respirar correctament mentre caminem i/o corren, així com a fer diferents exercicis i estiraments.

Cal recordar que aquesta va ser la proposta guanyadora dels pressupostos participatius de l’any passat, i amb la seva implantació es compleix el compromís de l’equip de govern de dur a terme l’obra que va ser la més votada pels veïns i veïnes de Benavent de Segrià.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges