Benavent s'omple de festa, diversió, música i màgia per celebrar la Festa Major d'Hivern

Benavent de Segrià ja ho té tot a punt per a la seva Festa Major els propers 29, 30 i 31 de gener.

Programació Festa Major d'Hivern 2022
Programació Festa Major d'Hivern 2022

DILLUNS 24 GENER 2022

La Festa Major arrancarà el dissabte 29 amb la processó de pans i la Missa Major en honor a Sant Valero i en acabar es farà el tradicional repartiment de pa beneït per l'Associació de Dones. A les 13.00 h hi haurà la tradicional ballada de sardanes amb la Cobla Orquestra Montgrins a la plaça de l'Ajuntament i tot seguit el pregó de festes. A partir de les 14.00 h es podrà gaudir del Vermut Popular (per emportar) i que es repartirà a la plaça de l'Ajuntament. Finalment, per acabar el dissabte, a les 18.30 h hi haurà el Concert de l'Orquestra Montgrins a la Sala de l'Ajuntament.

Pel diumenge 30, al matí s'han programat una jornada de portes obertes amb visita guiada al Museu de Nines Antigues, i també un partit de futbol de 4a Catalana. A la tarda, hi haurà un espectacle de màgia i il·lusionisme, Magic Experience. a la sala de l'Ajuntament, a càrrec de Jammes Garibo, especialista en aquest món i amb actuacions en deu països diferents

La Festa Major es tancarà el dilluns 31 amb l'espectacle infantil 'Uh, Quin cangueli', a càrrec de la companyia Xip-Xap, a la sala de l'Ajuntament a les 17.00 h. En acabar, es repartirà berenar per als assistents. Cal recordar que les places són limitades i cal apuntar-se prèviament trucant a les oficines de l'Ajuntament fins al 27 de gener.

Tots els actes es faran seguint les mesures i protocols de seguretat vigents.