Dia històric a Benavent de Segrià amb l'estrena de les Piscines Municipals

Benavent de Segrià ha viscut aquest dijous una jornada històrica amb l’estrena de les piscines municipals, un equipament llargament reivindicat i que per fi s’ha fet realitat.

Les piscines s'han obert aquest dijous
Les piscines s'han obert aquest dijous

DIJOUS 20 JULIOL 2023

El recinte ha obert les seves portes a les 11 del matí i ben aviat s’ha omplert de gent amb ganes de gaudir del primer bany a les noves piscines. El projecte consta d’una piscina gran de 27 metres de llarg per 12,5 d’amplada i una de petita de 12 metres de llarg per 6 d’amplada. També hi ha zona de vestidors, magatzem, socorrista, sala de màquines i zona de bar amb terrassa. Les piscines estan ubicades a la nova zona esportiva, al costat del poliesportiu municipal i de la zona dels Trullets.
A més, i gràcies a un conveni entre els ajuntaments Benavent de Segrià i de la Portella, els usuaris podran compartir l’ús de les respectives piscines municipals, de manera que totes les persones que siguin titulars d’un abonament per a una de les dos piscines tindrà dret a fer ús de qualsevol d’elles.
Aquesta actuació estava inclosa al Pla d’Obres i Serveis de Catalunya (2020-2024) amb un ajut total de 166.630 euros. La resta de finançament s’ha fet amb fons propis. El pressupost de les actuacions realitzades ha estat de 751.105,18 euros.

Galeria d'imatges