FESTA MAJOR D'HIVERN 2019

DIUMENGE 20 GENER 2019


Ja som al fred hivern i acabem de sortir de les festes nadalenques. Aquestes dues coses a Bena-vent ens assenyalen que arriba la nostra Festa Major d’Hivern dedicada a Sant Valeri.
Fa anys es considerava la festa petita, és a l’hi-vern, en un moment que pot semblar que no s’adiu sortir al carrer.... però a Benavent aquests dies també estan plens d’actes. Res de pensar en una festa petita, ben al contrari, la volem fer molt grossa !
I per això obrirem les festes amb humor, ens acompanyarà l’Orquestra Selvatana i la Fania que ens faran ballar, gaudi-rem dels esports amb futbol, bitlles i atletisme, els joves i no tant joves podran moure’s amb sis DJ’S de tots els estils i la canalla comptaran amb espectacles de circ i màgia.
M’agradaria destacar, d’una banda, la presència de la nostra cultura i tradicions amb la participació dels nostres gegants, la tradicional processó dels Pans Beneïts i una ballada de sar-danes i de l’altra, l’organització de la segona cursa popular que aquest any tindrà un caire molt familiar.
Des de l’Ajuntament m’agradaria agrair a tots els que han col·laborat a que els diferents actes siguin una realitat; sen-se ells la festa no seria possible.
Ara ja solament queda que tots vosaltres gaudiu de la festa. Que us serveixi per desconnectar de la rutina de cada dia i per retrobar-vos amb familiars, amics i coneguts.
En nom de l’Ajuntament us desitjem que passeu una bona Festa Major.


OBRE I DESCARREGA EL PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR