L’Ajuntament de Benavent de Segrià aprova les noves ordenances fiscals de 2021 amb la congelació de totes les taxes municipals

• La situació econòmica de l’Ajuntament i la bona gestió permeten prorrogar les ordenances fiscals.

Ajuntament de Benavent de Segrià
Ajuntament de Benavent de Segrià

DIMECRES 11 NOVEMBRE 2020

El Ple de l’Ajuntament de Benavent de Segrià ha aprovat les ordenances fiscals que regiran els impostos i les taxes dels serveis municipals durant 2021. Les noves ordenances suposen una congelació de totes les taxes municipals, que han estat possibles gràcies a la bona situació econòmica de l’ajuntament i a la bona gestió.

L’alcalde de Benavent, Antoni Carré, ha assegurat que “la salut econòmica i financera del consistori és molt bona i ho hem aconseguit sense haver de pujar impostos i amb un endeutament zero”.

Com a novetat, Benavent de Segrià incorpora en les noves ordenances una bonificació de l’Impost de Béns Immobles (IBI) per a la instal·lació de sistemes per a l’aprofitament tèrmic i elèctric de l’energia provinent del sol. Per al 2021, continua vigent també la bonificació per a família nombrosa.

Durant el Ple també s’ha aprovat el conveni de col·laboració amb el Servei de Trànsit sobre l’assumpció de les facultats de vies de denúncia i sanció per infraccions a normes de circulació en vies urbanes.

A banda de les ordenances fiscals, el Ple també ha aprovat el Compte General de l’any 2019, on cal destacar que el període mitjà de pagament a proveïdors durant el tercer trimestre és de 7 dies.