L’Ajuntament reparteix les targetes moneder als escolars de Benavent amb beques menjador

Un total de 27 alumnes s’han beneficiat d’aquesta mesura, facilitada pel Consell Comarcal del Segrià i els Departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat

L'alcalde de Benavent de Segrià, Antoni Carré, i el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot
L'alcalde de Benavent de Segrià, Antoni Carré, i el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot

DIMECRES 25 MARÇ 2020

L’Ajuntament de Benavent de Segrià ha repartit 27 targetes moneder als escolars que tenien beques menjador, què han estat lliurades pel Consell Comarcal del Segrià aquest mateix matí. Es tracta d’una mesura que vol suplir les beques menjador atorgades a escolars mentre el centre educatiu estigui tancat per la pandèmia del coronavirus.

Aquestes targetes moneder, què han estat facilitades pels Departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, funcionen com una targeta de prepagament, són individuals i es poden utilitzar per compres de productes bàsics en qualsevol establiment d'alimentació amb datàfon. En cap cas es poden treure els diners del saldo. Les targetes estan carregades amb els diners corresponents a l'ajuda pels àpats de cada dia lectiu en què els centres educatius han estat tancats i tenen un període de caducitat d’un any.

El Consell Comarcal del Segrià ha informat que, en cas que les mesures de tancament de les escoles i dels centres oberts es perllonguin més enllà del període inicialment previst, les targetes es recarregaran automàticament sense que els beneficiaris hagin de fer cap operació. Per consultar el saldo i els moviments de manera gratuïta, es pot fer des de qualsevol caixer de CaixaBank i a través de la web www.moneytopay.com.