La zona d’esbarjo per a gossos compleix un any de vida durant el qual ha anat millorant l’espai

L’Ajuntament ha plantat arbres, ha completat la il·luminació i ha instal·lat una malla d’ocultació de la tanca.

DIVENDRES 10 FEBRER 2023

L’Ajuntament de Benavent de Segrià continua millorant la zona d’esbarjo per a gossos amb un seguit de reformes que ha anat introduït al llarg d’aquest primer any de vida de l’equipament.

L’espai, que es va inaugurar ara fa tot just un any, ha incorporat arbrat i ha vist millorada la il·luminació, i a més ha instal·lat una malla d’ocultació de la tanca. Al marge d’això, la brigada municipal efectua setmanalment les corresponents tasques de neteja i manteniment per tal que la zona estigui en un estat òptim.

Les millores no es quedaran aquí, atès que l’Ajuntament també té previst dotar l’espai de diferents elements de jocs per a gossos, que han de servir per tal que els animals s’exercitin i descarreguin energia a la vegada que es diverteixen, millorant així el seu benestar físic i emocional.

Des del consistori es vol enviar també un missatge d’agraïment als usuaris que fan un ús adequat de l’equipament, recollint els excrements dels gossos i cuidant les instal·lacions d’un espai ubicat a l’avinguda de Lleida, davant del parc Quatretonda, i que té 840 metres quadrats repartits en dos sectors, un per a gossos grans de més de 9 quilos i l’altre per gossos petits.