L'AJUNTAMENT APROVA UN PRESSUPOST D'1'2M€ PER AL 2021 I POSA EN MARXA LES OBRES DEL CAMÍ DE LA BASSA

Aquestes obres facilitaran l’accés a la zona esportiva i als Trullets i tenen un pressupost de 34.648€ que seran finançats pel Pla de Dinamització Territorial de la Generalitat.

DIMARTS 01 DESEMBRE 2020

L’Ajuntament de Benavent de Segrià ha posat en marxa les obres del camí de la Bassa i del seu entorn com a via que dona accés a la pista poliesportiva i a la zona dels Trullets.

L’actuació consisteix en l’enderroc i nova construcció del paviment del vial, i inclourà el moviment de terres, les noves alineacions i l’adequació de la xarxa d’enllumenat i d’aigua potable.

Les obres tenen un pressupost de 34.648,73€ i les executa l’empresa Català Visa SLU. El finançament va a càrrec del Pla de Dinamització Territorial de la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, aquest dilluns es va celebrar un ple extraordinari a l’Ajuntament amb dos punts a l’ordre del dia: el pressupost per a l’any 2021, que ascendeix a 1.227.472,60€ i que es va aprovar inicialment amb els cinc vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció d’ERC i PSC; i el Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), que també va rebre llum verda.