L'Ajuntament completa la retirada d’unes plaques de fibrociment

L’actuació ha comptat amb un pressupost proper als 8.000 euros que han estat finançats íntegrament mitjançant una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya. L’alcalde Antoni Carré destaca que amb aquesta acció es fa palès un cop més el compromís de l’Ajuntament amb el medi ambient i el reciclatge.

DIMARTS 30 MARÇ 2021

  L’Ajuntament de Benavent de Segrià ha completat la retirada d’unes plaques de fibrociment en un espai de titularitat municipal ubicat a la zona dels Trullets, una actuació que s’emmarca dins la voluntat de l’equip de govern per tal d’anar eliminant aquest element de tots el municipi.

  Els treballs els ha executat Ilerbimen SL, empresa especialitzada en aquesta mena d’operacions i que està inscrita al Registro de empresas con riesgo por amianto (RERA).

  El pressupost total de l’actuació ha estat de 7.713,75€ i, per finançar-lo, l’Ajuntament ha disposat d’una subvenció del 100% de l’import de l’Agència de Residus de Catalunya dins la convocatòria 2020, concretament d’ajuts en actuacions de retirada de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant.

  Des de l’Ajuntament, el seu alcalde, Antoni Carré, ha valorat molt positivament una actuació que fa palès “el nostre compromís amb el medi ambient i el reciclatge”, a la vegada que ha dit que es tracta només “d’un nou pas que tindrà continuïtat en noves accions que aniran en aquesta mateixa línia d’eliminar el fibrociment”.

  Amb el suport de l'Agència de Residus de Catalunya:

  Galeria d'imatges