Llum verda per a la construcció dels vestidors del Poliesportiu de Benavent de Segrià

L’actuació suposarà una inversió de 425.000 euros en un edifici annex a l’actual que disposarà de diferents espais i serveis.

Poliesportiu de Benavent de Segrià
Poliesportiu de Benavent de Segrià

DIMARTS 26 GENER 2021

L’Ajuntament de Benavent de Segrià va aprovar, en el seu ple ordinari d’aquest dilluns, la modificació del pressupost aprovat del 2021 per incloure més despesa, un total de 425.000 euros que es destinaran a la construcció dels vestidors del Poliesportiu municipal. L’aprovació es va fer amb els vots a favor de l’equip de govern (5) i l’abstenció dels grups d’ERC i PSC.

L’actuació prevista consistirà en la construcció de l’edifici annex al Poliesportiu, concretament en un dels laterals, que disposarà de zona d’entrada, serveis públics, dos vestidors complerts, vestidor d’àrbitre, infermeria, magatzems de material i serveis de pista.

Amb aquesta actuació, que correspon a la tercera fase de les obres en aquest recinte, l’Ajuntament de Benavent fa un nou pas en ferm per convertir el Poliesportiu municipal en una instal·lació de qualitat i que ajudi a fomentar la pràctica esportiva.

Fitxers adjunts