Més de 1.000 persones al Mercat de Pagès de Benavent de Segrià

Entre les activitats d’aquesta quarta edició van destacar els concursos de beure amb porró i el de llançament de pinyol d’oliva

Concurs de beure amb porró
Concurs de beure amb porró

DILLUNS 25 SETEMBRE 2023

Benavent de Segrià va celebrar aquest diumenge, 24 de setembre, la quarta edició del Mercat de Pagès amb un gran èxit de públic. Més de 1.000 persones van passar per Benavent per descobrir aquest mercat artesanal, cultural i gastronòmic.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament la jornada i, tal com ha assegurat el regidor de Promoció Econòmica, Ferran Millas, “la voluntat és la de continuar i ampliar aquest mercat”. En total hi van participat 28 parades, 8 de les quals eren locals, i on es podien trobar productes de proximitat i de la terra, així com mostres de maquinària i estris de la pagesia.

El bon ambient va ser present tot el diumenge en totes les activitats que es van organitzar, entre les quals en va destacar dues: el concurs de beure amb porró i el concurs de llançament de pinyol d’oliva.

La jornada va començar amb un esmorzar popular al Poliesportiu Municipal, per donar pas a l’obertura de la quarta edició del Mercat de Pagès. Per als més petits hi havia castells inflables i una zona de jocs infantils i dos tallers. Els Grallers i Gegants de Torrefarrera i Benavent van sortir al carrer per animar la diada. També hi va haver un espai per als jocs tradicionals on es va jugar a escacs. Es va poder visitar l’església de Sant Joan Baptista i el Museu de Nines Antigues i recórrer l’exposició de tractors antics i la mostra de punta de coixí.

Galeria d'imatges