Suspesos tots els actes de la Festa Major

L’Ajuntament de Benavent de Segrià ha decidit anular la totalitat dels actes previstos per a la Festa Major, que estava programada per aquest cap de setmana.

DIMARTS 25 AGOST 2020

La decisió s’ha produït arran de la resolució del Govern de la Generalitat de prohibir totes les reunions socials de més de 10 persones a tot el país, tant en l'àmbit privat com en el públic.

És per això que, en un exercici de responsabilitat i d’acord amb aquesta mesura que té com a objectiu frenar l’expansió de la pandèmia, l’equip de govern de l’Ajuntament ha optat per la suspensió del tots els actes programats dins una Festa Major que, cal recordar-ho, ja s’havia adaptat a la situació actual d’emergència sanitària i oferia un programa reduït i amb tots els protocols d’higiene i seguretat requerits per les autoritats, tot plegat amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania uns dies d’esbarjo després de tant de temps de dificultats.

En qualsevol cas, des de l’equip de govern de l’Ajuntament es lamenta aquesta suspensió a contracor i es demana a la població la seva comprensió davant una decisió obligada per les circumstàncies, a la vegada que s’apel·la a la seva col·laboració per tal de seguir respectant les directrius de les administracions competents i així poder fer front amb més garanties a la pandèmia.

Els actes previstos per aquesta Festa Major es traslladaran a l’edició del 2021, en què desitgem que en la mesura del possible s’hagi retornat a la normalitat.

Gràcies per la vostra comprensió i us emplacem a retrobar-nos a la Festa Major de l’any vinent.