Un centenar d’infants troben el seu el tió a Benavent de Segrià

Els fons recaptats al llarg de la jornada es destinaran al projecte solidari de La Marató de TV3, que enguany està dedicat a la Covid-19.

Infants de Benavent amb el seu tió
Infants de Benavent amb el seu tió

DIMARTS 08 DESEMBRE 2020

Benavent de Segrià s'ha omplert avui d'alegria amb l'activitat 'Anem a buscar el tió', on un centenar de nens i nenes han anat a buscar una seixantena de tions. Ni el fred ni el vent han impedit que els infants trobessin el seu tió, el tapessin amb una manteta i se l'emportessin a casa. L'activitat ha començat al Casal de l'Ajuntament i per torns, els infants acompanyats de la seva família han sortit a buscar el tió. Els guardians dels tions, joves de Benavent, els hi donaven una mandarina quan trobaven el tió perquè se la donessin. Un tió gegant inflable ubicat a la plaça de l'Ajuntament ha atret l'atenció de tots els participants i veïns que s'han apropat per fer-se fotos. El tió media 4 x 3 metres. 
 
Organitzada pels pares i mares de l'escola i l'AMPA amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benavent de Segrià, l'activitat s’ha desenvolupat per horaris per complir amb els protocols de seguretat derivats de la pandèmia i amb inscripció prèvia. L'ajuntament ha obsequiat amb una bossa de llaminadures a tots els nens i nenes. Els fons recaptats al llarg de la jornada es destinaran al projecte solidari de La Marató de TV3, que enguany està dedicat a la Covid-19.